Nieuws

Nieuws

Soort dagboek


GASTGEZINNEN IN NEDERLAND GEVRAAGD VOOR ONZE ASIELHONDEN.Ingrid

Onze vrijwilligersPosted by Engelien Mon, September 14, 2015 07:46:26
Gisteren was Ingrid jarig. Zij zet zich al jaren met enorm veel verve in voor Stichting Sphoek.
Jaren geleden kwamen wij met haar in contact omdat zij en haar man een hond van het asiel La Nucia adopteerden. Ondertussen hebben ze er nog 3 bij genomen, ook allemaal asielhonden uit La Nucia.
Ingrid heeft een hele belangrijke plaats in Stichting Sphoek en is ondertussen de vraagbaak voor heel veel andere vrijwilligers geworden. Momenteel is ze op vakantie in het buitenland, maar ze wilde alleen een huisje met wifi, omdat ze vindt dat het werk van Sphoek gewoon door moet kunnen gaan. Lieve Ingrid, wat zouden we zonder jou als rots in de branding moeten? Gisteren was je jarig. Weer een jaartje erbij en we hopen dat er nog heel veel jaren mogen volgen.

Stichting Sphoek heeft heel veel super goede vrijwilligers, maar ik denk dat Ingrid wel eens een keertje in het zonnetje mag staan.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Grace Mon, September 14, 2015 08:08:09

Lieve Ingrid, je bent inderdaad een supermens met een gouden hart . Alles voor de dieren is jouw moto. Daarbij ook nog bescheiden, maar Engelien heeft gelijk : zo af en toe mag er eens schijnwerpertje op jou gezet worden. Kanjer : proficiat!!!!