Nieuws

Nieuws

Soort dagboek


GASTGEZINNEN IN NEDERLAND GEVRAAGD VOOR ONZE ASIELHONDEN.Jumbo de blinde herder geadopteerd

Nieuws uit NederlandPosted by Engelien Sat, July 02, 2016 15:18:17

Wij zijn super blij te kunnen melden dat Jumbo vandaag geadopteerd is door Els en Tjitske . Zij hebben een paar jaar geleden via ons Samson geadopteerd, een oude herder gehandicapt door ernstige HD en ED. Samson is onlangs overleden en Els en Tjitske willen graag een andere hond een veilige thuishaven bieden. Wij zijn super blij voor de blinde Jumbo en voor Els en Tjitske die niet konden wachten om deze lieve schat definitief in hun armen en hart te sluiten. Zoals je kunt zien, hangt de vlag letterlijk uit. Els belde meteen na thuiskomst op, ze is super, super blij en ook Jumbo heb ik al even aan de telefoon gehad en kunnen feliciteren met zijn nieuwe baasjes!!!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Els Adams Sun, July 03, 2016 22:44:22

Ontzettend lief van Tjitske en Els om even aan Sphoek te laten weten dat ze inmiddels via Dier en Project deze kanjer van een hond hebben geadopteerd en hem een werelds voor altijd thuis-huis te willen bieden. Mochten zich er onverhoopt enige problemen voordoen dan is Dier en Project zijn voor altijd vangnet!

Posted by K. Visser Sun, July 03, 2016 22:06:04

Dat is toch de herder die door dier en project werd gered van marktplaats? Die hebben de hond toch niet teruggegeven aan sphoek?